fbpx
Спорт

«Формула-1». Райкконен замість Масса. «Він завжди буде частиною нашої сім’ї», – заява «Феррарі» про Феліпе Масса

 Те, чого очікували в останні дні любителі «Формули-1», все-таки відбулося. Сьогодні з’явилася офіційна заява «Феррарі» про те, що з наступного сезону до цієї команди приєднається Кімі Райкконен, який підписав з італійською командою контракт на два сезони. Нагадаємо, що фінський пілот раніше вже виступав у складі «Феррарі».

 Кімі Райкконен покинув Ськудерію в 2009 році. Кімі Райкконен брав участь в гонках «Формула -1» у складі «Феррарі» з 2007 по 2009 роки і з наступного сезону, якщо, звичайно, більше не відбудеться ніяких змін, фінський пілот стане напарником Фернандо Алонсо.

 Кімі Райкконен замінить у "Феррарі" Феліпе Маса, який ще вчора заявив про свій відхід з італійської команди. Бос Скудерії Стефано Доменікалі подякував бразильцю за той час, який Масса провів в команді. «Він завжди був справжнім командним гравцем. Разом ми пережили як перемоги, так і поразки, створивши унікальні відносини як і на професійному, так і на особистісному рівні», – наводять сьогодні ЗМІ слова Стефано Доменікалі. «Він завжди буде частиною нашої сім’ї, і в майбутньому ми бажаємо йому всього найкращого», – заявив бос Скудерії про Феліпе Масса.

 Сам же бразильський пілот також висловив слова подяки команді і додав: «Зараз моє завдання – домогтися максимально можливого результату в семи гонках, що залишилися за "Феррарі"». Феліпе Масса також заявив, що хоче знайти команду, яка дасть йому швидку машину для нових перемог.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: