fbpx
Кінотеатри

Земекісу запропонували зняти фантастичний фільм

 Режисер Роберт Земекіс отримав замовлення від компанії Lionsgate на екранізацію першого роману трилогії «Хода хаосу» британського письменника Патріка Несса. У даний час ведуться переговори між представниками Земекіса і кіностудії.

 Новий фільм буде заснований на творі, опублікованому в 2008 році, і розповість про події, що відбуваються на іншій планеті, обжитій землянами. За сюжетом всі жінки колони гинуть від невідомого вірусу, а чоловіки знаходять здатність чути думки один одного.

 Зараз ведеться робота над сценарієм майбутньої картини, продюсери залучили до проекту автора сценаріїв фільмів «Бути Джоном Малковичем», «Адаптація», «Зізнання небезпечної людини», «Вічне сяйво чистого розуму» і «Нью-Йорк, Нью-Йорк» Чарлі Кауфмана.

 На сьогодні останньою завершеною роботою Роберта Земекіса є драма «Екіпаж» з Дензелом Вашингтоном, Келлі Райллі, Доном Чідл і Джоном Гудманом в головних ролях. Цей фільм був номінований на два «Оскари», але не отримав жодної статуетки. Зате в активі Земекіса є «Оскар» за стрічку «Форрест Гамп».

Роберт Земекіс. "Екіпаж" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: