fbpx
Політика

Україна робить конкретні кроки в напрямку євроінтеграції – Опанащенко

 Народний депутат України від Партії регіонів Михайло Опанащенко заявив, що позиція його політичної сили щодо євроінтеграції вже протягом багатьох років залишається послідовною. За його словами, своїми діями Партія регіонів підтверджує декларовану позицію щодо інтеграції в Європейський союз. Про це повідомила прес -служба Партії регіонів.

При цьому Михайло Опанащенко також звернув увагу на те, що конкретні кроки в бік євроінтеграції Україна почала робити лише за нинішньої влади, у той час як попередні представники влади займалися лише демагогією. Зокрема, як заявив депутат, попередня влада, яка також декларувала європейський напрямок розвитку, нічого на ділі для цього не зробила. Зате, як зазначив Опанащенко, вона зуміла зіпсувати відносини з Росією.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Опащенко вважає, що всупереч суперечливим розмовам, зараз Україна послідовно рухається в обраному напрямку, і вирішуються всі питання, щодо євроінтеграції.

«І ми вже на порозі історичної події для нашої держави – підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. І в той же час ми докладаємо всіх зусиль для того , щоб налагодити відносини з країнами Митного союзу», – додав він.

Читайте також: