fbpx
Футбол

Футболіст Павло Погребняк зніметься в реаліті-шоу

 Гравець англійського футбольного клубу «Редінг» росіянин Павло Погребняк разом зі своєю дружиною отримав запрошення взяти участь в одному з британських реаліті-шоу. Про це повідомляють британські засоби масової інформації. На дану пропозицію футболіст і його дружина відповіли згодою.

Основна мета організаторів шоу «Meet the Russians» – продемонструвати життя багатих людей з Росії зсередини. На думку творців проекту, сім’я Погребняків як ніхто інший підходять для даного шоу.

На думку авторів реаліті-шоу, приїжджі громадяни Росії, незважаючи на шикарні умови життя, не можуть змінити свій менталітет і ведуть себе зовсім не так, як корінні жителі Британії.

Перший випуск реаліті -шоу запланований на 25 вересня. Зазначимо, що в новому проекті також візьмуть участь фотограф Дмитро Оськін та модель Камалія Захур.

Щодо футбольної кар’єри Павла Погребняка, то в міжсезоння він відмовився переходити в турецький чемпіонат. В даний момент Павло є гравцем «Редінга»  який виступає у другому за силою дивізіоні Англії .

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: