fbpx
Освіта

Мінкультури України сумнівається, що Абдулліну звільнять з театру

Солістка Національної опери Катерина Абдулліна, найімовірніше, не буде звільнена з театру з ініціативи адміністрації. Про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник міністра культури Віктор Балюрко.

«Відразу після тих висловлювань міністерство зробило відповідну заяву, звернуто увагу керівництва Національної опери… Ми будемо намагатися, щоб цього більше не було. Є різні механізми, я не дума , що вона буде звільнена з театру з ініціативи адміністрації за це. Інші можуть, це справа адміністрації Національної опери», – заявив чиновник.

У той же час Віктор Балюрко засудив співачку за образливі висловлювання у бік учнів, що навчаються в україномовних школах. На думку заступника міністра, жодна публічна персона не може дозволити собі подібних витівок. І в майбутньому, при присвоєнні звань артистці, обов’язково будуть враховуватися її моральні якості, – пообіцяв Віктор Балюрко.

Нагадаємо, днями солістка Національної опери України Катерина Абдулліна на своїй сторінці в Facebook образила дітей, що навчаються в українських школах, обізвавши їх «бидлом». Пізніше співачка заявила , що ніяких образливих повідомлень не писала , її акаунт в мережі просто зламали.

 За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: