fbpx
Спорт

Україна заслужила право грати на чемпіонаті світу – Ходжсон

 Головний тренер англійської збірної Рой Ходжсон після вчорашнього матчу висловив задоволення результатом. Нагадаємо, що матч відбіркового циклу ЧС – 2014 між Україною та Англією завершився нічиєю – 0:0.

 «Результат матчу мене задовольнив. Я думаю, цей результат є хорошим для нас, враховуючи те, що в другій половині гри українці серйозно тиснули на нас. Наша команда не змогла грати на повну силу в атаці через відсутність лідерів даної лінії. Ми знали, що українці знаходяться на підйомі, тим більше, що українських гравців гнали вперед численні вболівальники», – зазначив Рой Ходжсон.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Тішить те, що ми, як і раніше, лідери групи. Попереду у нас ще 2 важливих матчі. Я сподіваюся, що в цих матчах нам вдасться набрати максимальну кількість очок», – додав тренер збірної Англії.

 Наставник англійців також зазначив, що збірна України заслуговує права грати на чемпіонаті світу в Бразилії. Відзначимо, що в даний момент українська збірна посідає друге місце у відбірковій групі. Для проходу в фінальну частину турніру українцям потрібно перемагати в поєдинках, що залишилися і сподіватися на те, що англійці не зроблять аналогічно.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: zn.ua

Читайте також: