fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Тимошенко поскаржилася на радіацію

 Лікарняну палату, де зараз утримується засуджена екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, фахівці перевірять на радіацію. Про це повідомили представники Державної пенітенціарної служби України. Повідомляється, що подібні заходи будуть зроблені тюремниками у зв’язку із заявами Юлії Тимошенко про спробу її опромінити.

 Представники пенітенціарної служби вже назвали звинувачення Юлії Тимошенко повним абсурдом. У ДПтСУ заявили, що «по-перше, радіаційний фон в приміщеннях лікарні вже неодноразово перевірявся, а по-друге, ЦКБ – це медичний заклад, в якому на стаціонарному лікуванні на постійній основі, крім засудженої Юлії Тимошенко, перебувають ще сотні людей, і перевірки не тільки радіаційного фону, але й інші, наприклад, – санітарно – епідеміологічні, здійснюються тут постійно».

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Зважаючи на специфічності поведінки Юлії Тимошенко, заявили в ДПтСУ, яка раніше неодноразово робила провокаційні заяви, було прийнято рішення про організацію позапланової перевірки радіаційного фону в даному медичному закладі. Нагадаємо, що раніше Тимошенко зажадала перевірити її косметику на вміст миш’яку. Свою вимогу екс-прем’єр направила керівництву Качанівської колонії і керівництву лікарні .

 Очікується, що перевірка на радіацію в лікарні буде проведена вже сьогодні.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Крім того, представники ДПтСУ розцінили заяви Юлії Тимошенко як спробу влаштувати провокацію.

 Нагадаємо, що 11 жовтня 2011 Печерський районний суд м. Києва засудив Юлію Тимошенко до 7-ми років позбавлення волі за перевищення службових повноважень під час підписання газових угод з Росією (2009 рік) . Зараз екс – прем’єр відбуває своє покарання в Качанівській виправній колонії, проте з травня минулого року Тимошенко перебуває на лікуванні в лікарні.

 За матеріалами: zn.ua

Читайте також: