fbpx
Україна

Бригинець має намір боротися із забудовою навколо озера Біле на Оболоні

 Народний депутат України Олександр Бригинець написав у Facebook, що провладна більшість земельної комісії Київради повірила брехливим свідченнями забудовника, який має намір звести хмарочоси з підземним паркінгом навколо озера Біле, розташованого на Оболоні в Києві, і відхилила проект рішення про надання даній зеленій зоні статусу скверу.

 За його словами, до нього звернулися місцеві жителі, які попросили втрутитися в цю ситуацію, в якій знехтували інтересами суспільства і повірили брехливим забудовнику.

Читайте також:  Два роки тому на війні Герой України Віктор Оцерклевич

 Як стверджує депутат, після того як комісія Київради з питань екології підтримала прагнення місцевих жителів і погодила проект рішення Київради про надання цій ділянці статусу скверу, забудовники вдалися до злочинних методів.

 «Вони підготували для комісії Київради з питань земельних відносин лист, в якому хибно розповіли про те, що провели безліч робіт на цій території, навіть забили палі під будівництво, на що, нібито, витратили 1 мільйон 200 тисяч власних гривень», – написав Бригинець.

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини

 Однак, за словами депутата, все це брехня, і кожен може переконатися, що ніяких робіт на вищезгаданій ділянці не проводилося.

Читайте також: