fbpx
Кінотеатри

«Росомаха міг з’явитися в «Людині-павуку» Реймі», – Джекман

 Голлівудський актор Х’ю Джекман, який у багатьох асоціюється з одним зі своїх героїв – Росомахою, вже неодноразово говорив про те, що хотів би знятися у фільмі з іншими супергероями, наприклад, в «Месниках». Однак все це ускладнюється тим, що права на окремі комікси Marvel зараз перебувають у різних студіях.

 Так, "Люди Ікс", в яких є герой Джекмана Росомаха, належать студії Fox, а "Людина-павук" – студії Sony. "Месники" ж, знаходяться у самої Marvel. При цьому всі ці компанії не надто прагнуть до співпраці і тому мріям Джекмана, можливо, не судилося здійснитися.

 Втім, як повідомив сам актор, свого часу його герой міг з’явитися в трилогії про Людину-павука режисера Сема Реймі.

 «Це повинна була бути зовсім невелика роль. Але проблема була в костюмі мого героя. Він десь запропастився», – розповів Х’ю Джекман.

 За його словами, він був у Нью – Йорку, коли там знімали першого «Людину- павука», але через проблеми з костюмом він так і не зміг знятися в цьому фільмі.

 Слід зазначити, що Х’ю Джекман вже 6 разів з’являвся на екранах в образі Росомахи. У наступному році виходить фільм «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього», де він знову зіграє улюбленого багатьом героя.

Читайте також: