fbpx
Без категорії

Олімпійська чемпіонка розповіла, що майже всі російські тренери зловживають алкоголем

В інтерв’ю виданню «Советский спорт» чемпіонка світу, олімпійська чемпіонка зі стрибків у довжину Тетяна Лебедєва прокоментувала слова Раймонда Верхейена (колишнього помічника Гууса Хіддінка у збірній Росії з футболу) про те, що російські тренери зловживають алкоголем.

За словами Лебедєвої, алкоголізм властивий не тільки футбольним фахівцям, ця негативна тенденція спостерігається в усіх видах спорту. Тетяна Лебедєва впевнена, що пияцтво серед тренерів пов’язано з особливостями російського менталітету, а також з тим, що спортивним наставникам нічим зайнятися у вільний від роботи час. «Людей треба навантажувати. Наприклад, змушувати вивчати англійську, наймати педагогів – раз вже самі не справляємося з собою», – додала п’ятиразова олімпійська медалістка.

Як один із способів викорінення пияцтва Тетяна Лебедєва запропонувала ввести заборону на відвідування тренерами на зборах більярдних кімнат. «Тому що там, наскільки я знаю, без коньячка не обходиться» , – заявила легкоатлетка .

На рахунку Тетяни Лебедєвої золота та бронзова медалі Олімпіади -2004 в Афінах, срібло Олімпіади-2000 в Сіднеї і дві срібні медалі, зароблені на Олімпіаді -2008 в Пекіні.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: