fbpx
Спорт

Кубок Девіса. Україна – Іспанія. «Ми будемо намагатися здобути перемогу в цьому протистоянні», – Олександр Долгополов

 Вже післязавтра українська збірна почне складне протистояння зі збірною Іспанії в рамках одного з найпрестижніших тенісних турнірів – Кубка Девіса. Раніше ми повідомляли про те, що збірну України у поєдинку проти іспанців будуть представляти Олександр Недовєсов, Денис Молчанов, Олександр Долгополов і Сергій Стаховський. Склад збірної Іспанії на матч проти України виглядає так: Фернандо Вердаско, Марк Лопес, Томмі Робредо і переможець US Open- 2013 Рафаель Надаль.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Нам навіть краще, що Рафа переміг у Нью – Йорку», – заявив  Олександр Долгополов, який представляє тенісну збірну україни. «Ми будемо намагатися здобути перемогу в цьому протистоянні, навіть усвідомлюючи, як важко протистояти іспанцям», – каже український тенісист і додає, що в грі проти Рафаеля Надаля необхідно «показати свій найкращий теніс».

 Свої коментарі щодо майбутнього поєдинку з Іспанією зробив і Сергій Стаховський, який підкреслив, що «теніс – такий вид спорту, в якому, якщо додати до хорошої готовності частку ризику, то можна виграти будь-який матч». «Буде важко, але ми зробимо все від нас залежне», – говорить Сергій Стаховський, який сподівається, що збірна України в ці вихідні доведе, що гідна виступати у Світовій групі .

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: isport.ua , eurosport.ru

Читайте також: