fbpx
Спорт

Відбір ЧС-2014. «Після гри з Англією у мене вже червоний телефон від дзвінків агентів», – батько Коноплянки

 Олег Коноплянка, батько футболіста «Дніпра» та національної збірної України Євгена Коноплянки, висловив свою думку про вчорашню гру сина, а також розповів про вчорашній матч між збірними України та Англії. Нагадаємо, що вчора на НСК «Олімпійський» матч Україна – Англія завершився без голів – 0:0.

 «Женя після гри дуже втомився. Думаю, що те ж саме скажуть і англійські захисники, які бігали по флангу за ним. Хоч багато хто і кажуть, що матч з Сан – Маріно для України був легкою прогулянкою, але наші хлопці грали тоді на повну силу», – розповів Олег Коноплянка.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 На питання про те, чого вчора не вистачало Україні для перемоги над Англією, батько вінгера «Дніпра» відповів: «Думаю, було мало гострих передач вперед».

 Зокрема, після перехоплення м’яча українськими футболістами, не було гострого пасу вперед. Такого, який добре вміє давати Ракицький. Крім того, дуже часто команда втрачала м’яч на рівному місці. Звичайно ж, додав отець Коноплянки, тренерам збірної України видніше, але мені здалося, що Роман Безус вийшов на поле занадто пізно.

 «Женя зіграв пристойно», – заявив його батько.

 Під час матчу Коноплянка постійно тримав у напрузі правого захисника збірної Англії, додав його батько.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Після гри у мене вже червоний телефон від дзвінків агентів», – стверджує Олег Коноплянка.

 Тепер всі люди, які сумнівалися у можливостях Жені, переконалися в його справжніх здібностях. Дуже шкода, що вчора збірна України не зуміла виграти у англійців, додав Олег Коноплянка.

 «Всім нам дуже хочеться, щоб наша збірна потрапила на чемпіонат світу з першого місця, а не грала ще стикові матчі», – підсумував батько футболіста.

 Нагадаємо, що вчора матч Україна – Англія закінчився нульовою нічиєю. Зараз Україна займає друге місце у відбірковій групі Н, де на першому місці йдуть англійці.

 За матеріалами : gazeta.ua

Читайте також: