fbpx
Політика

Легітимність Київради знову буде розглянута в суді – Одарченко

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Юрій Одарченко повідомив про те, що Київський апеляційний адміністративний суд повторно розгляне справу про постанову Окружного адміністративного суду Києва про легітимність Київради.

 Як стверджує Одарченко, незважаючи на те, що раніше суд відхилив апеляційні скарги опозиції, процес їх розгляду ще не завершений. За його словами, це пов’язано з апеляційними скаргами громадян, які були подані до суду. Крім того, як повідомив депутат, до суду направив апеляційну скаргу ще один парламентарій – Олександр Чорноволенко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Одарченко повідомив, що скарга Чорноволенка надійшла до суду в день розгляду апеляцій, 3 вересня, але судді, поспішаючи ввести в дію постанову суду першої інстанції, просто не встигли її отримати.

 Він звернув увагу на те, що, зазвичай, щоб уникнути подібних випадків, між розглядом скарги та її подачею чекають близько місяця, але тепер суду доведеться повторно розглядати цю справу.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 При цьому прес-служба партії «Батьківщина» також додала, що на даний момент справа залишається без судді, оскільки колишній суддя-доповідач взяв самовідвід .

Читайте також: