fbpx
Спорт

US Open-2013. Рафаель Надаль вдруге виграє турнір

Чоловічий турнір Відкритого чемпіонату США з тенісу цього року підкорився Рафаелю Надалю. Іспанський спортсмен вдруге виграв US Open, здобувши напередодні вночі перемогу над сербським тенісистом Новаком Джоковичем з рахунком 6:2, 3:6, 6:4, 6:1. Зустріч першої та другої ракеток світу тривала більше трьох годин.

Перший раз Рафаель Надаль виграв Відкритий чемпіонат США з тенісу в 2010 році. Тоді він також переміг Новака Джоковича, але вже в 2011 році сербові вдалося взяти реванш. Поки позиції Надаля і Джоковича в рейтингу АТР прямо протилежні їх нинішньому результату на US Open – іспанський тенісист знаходиться на другій позиції, а сербський – на першій. Однак при наступному оновленні списку, можливо, спортсмени поміняються місцями, хоча не виключено, що список залишиться незмінним до наступного великого турніру.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У жіночому розряді Відкритого чемпіонату США з тенісу переможницею стала американка Серена Вільямс, обігравши в ніч на 9 вересня білоруську тенісистку Вікторію Азаренко (7:5, 6:7, 6:1). Для Серени Вільямс перемога на US Open-2013 стала другою поспіль і п’ятою за всю професійну кар’єру.

Надаль-Джокович. US Open-2013 (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: