fbpx
Шоу-бізнес

Майлі Сайрус презентувала новий кліп

  Майлі Сайрус презентувала свою нову відео-роботу на композицію Wrecking Ball – трек з альбому Bangerz.. Режисером відео виступив Террі Річардсон, ім’я якого в рядку авторів незмінно обіцяє глядачам чималу кількість пікантних моментів на екрані.

Цього разу все також пройшло в кращих традиціях як Річардсона, так і Сайрус, чия зростаюча любов до епатажу їй вже коштувала особистого життя.

Нагадуємо, що якщо вірити чуткам, то коханий Майлі, Ліам Хемсворт вирішив розлучитися з дівчиною через її скандальний виступ на MTV VMA – 2013. Офіційно ця інформація поки не підтвердилася, однак варто визнати, що для Майлі і Ліама розставання вже не новинка.

Незважаючи на те, що композиція в першу чергу привертає своїм ліричним звучанням, Майлі Сайрус в ньому вирішила не відступати від свого епатажного стилю, знявшись у білій майці і трусиках, а моментами навіть голою. У кліпі присутні кадри, де Майлі роздягнена і заплакана виконує пісню на великій кулі.

Нагадуємо, що сингл Wrecking Ball став наступним за хітом We Can’t Stop, що досяг вершини британського чарту. Випуск альбому Bangerz запланований на жовтень поточного року.

Майлі Сайрус – Wrecking Ball (Відео):

 За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: