fbpx
Новини світу

Microsoft представить нові планшети 23 вересня

 IT-гігант Microsoft розіслав запрошення на свій захід, який відбудеться 23 вересня. Як повідомляється, на даній презентації, яка проходитиме в Нью-Йорку, компанія представить оновлені версії своїх Windows-планшетів, відомих як Surface.

 Згідно з даними західних ЗМІ, Microsoft дійсно представить у цей день 2 планшети – молодшу модель Surface 2 і старшу – Surface Pro 2. Перший буде працювати під управлінням Windows 8.1 RT, а другий під стандартним Windows 8.1.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Також стали відомі докладніші характеристики цих моделей. Так, Surface 2 буде працювати на базі процесора NVIDIA Tegra 4, а також отримає 10,6-дюймовий Full HD дисплей, 4 Гб оперативної пам’яті і більш ємний акумулятор, який забезпечить йому до 8 годин автономної роботи. Крім того, планшет отримає повноцінний USB 3.0 порт, 2 камери, модулі Bluetooth 4.0 і Wi-Fi.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

 Передбачається, що розміри новинки залишаться на рівні колишньої моделі. Вартість версії з 32 Гб внутрішньої пам’яті складе орієнтовно 350 доларів.

 Характеристики Surface Pro 2 згадувалися вже раніше – це чотирьохядерний процесор Intel Core i5 (​​Haswell) і 8 Гб оперативної пам’яті.

Читайте також: