fbpx
Політика

Микола Азаров задоволений результатами робочої поїздки до Івано-Франківської області

 Прем’єр-міністр Микола Азаров задоволений результатами своєї робочої поїздки до Івано – Франківської області.

 "Я хочу поділитися з вами враженнями про поїздку в Івано – Франківську область. Скажу, що вони позитивні. Область розвивається. І відкриття, і запуск нових підприємств, які плануються в області, це втішне свідчення того, що державна програма активізації розвитку економіки працює і активно набирає обертів", – сказав він у коментарі журналістам під час відвідування і запуску виробництва поліетилену на нафтохімічному підприємстві "Карпатнафтохім" у Калуші (Івано – Франківська обл.) у вівторок.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Прем’єр-міністр повідомив, що в ході робочої поїздки ознайомився з ходом будівництва новітнього цементного заводу потужністю 1 млн т/рік на "Івано – Франківськцемент" (Ямниця Тисменицький район), а також вручив ключі від нових квартир у сучасному житловому будинку представникам спільноти інвалідів.

 "Я радий за цих людей, які довгі роки чекали своєї квартири, а сьогодні отримали в центрі Івано-Франківська хороші, добротні квартири. І те, що ми сьогодні запустили цей будинок, свідчення того, що соціальна програма президента Віктора Януковича і далі буде працювати", – сказав М.Азаров.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 За його словами, в області багато проблем і пообіцяв найближчим часом розглянути їх на засіданні уряду і прийняти відповідні рішення.

  "І, власне кажучи, робоча поїздка прем’єр-міністра полягає зовсім не в тому, щоб натиснути кнопку і запустити якесь виробництво, а, передусім, подивитися, якою мірою центральна влада може надати допомогу і сприяння в розвитку, перш за все, власних можливостей кожного регіону", – зазначив М.Азаров.

 Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: