fbpx
Політика

Перша леді США виступила проти військової операції в Сирії

 Мішель Обама поділилася думкою щодо можливої ​​військової операції в Сирії. За словами першої леді США, військова операція в арабській державі неприпустима.

 «Ви знаєте, що стосується членів моєї сім’ї, а також конкретно моєї дружини, то вони ставляться до  будь-яких дій проти Сирії насторожено», – заявив американський президент.

 В інтерв’ю одному з американських телеканалів, Барак Обама також заявив: «Якщо поцікавитися у моєї дружини, чи хоче вона, щоб США почали ще одну війну, то вона однозначно відповість «ні». Зазначимо, що в ряді бесід з телеканалами США Барак Обама зізнався, що суспільство не висловлює підтримки ракетному удару США по Сирії. Зазначимо, що сам президент бачить саме таким покарання Сирії за використання місцевим урядом хімічної зброї.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Я розумію, наскільки важливе обговорення даного питання. Як президент, я також вірю, що в подібній ситуації, коли моїй батьківщині не існує прямої загрози, діяти без консенсусу буде неправильним рішенням», – додав Барак Обама.

 Зазначимо, що нещодавно свою підтримку Сирії висловила Російська Федерація.

 За матеріалами: russian.rt.com

Читайте також: