fbpx
Політика

Єфремов задоволений результатами роботи депутатів на цій сесії

 Лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов позитивно оцінює роботу депутатів у ході третьої парламентської сесії. Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

 За його словами, в Партії регіонів всі поділяють його думку. Крім того, він звернув увагу і на те, що опозиція себе також почала вести пристойно в стінах парламенту.

 «Були досягнуті певні домовленості, однак вічними вони не бувають», – додав політик.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 При цьому він також зазначив, що вже зараз вимальовується близько п’яти претендентів на пост президента, а враховуючи те, що їм буде необхідний піар, в майбутньому можна чекати чого завгодно в парламенті.

 Коментуючи промову президента Віктора Януковича під час відкриття третьої парламентської сесії, Єфремов сказав, що її сприйняли з повагою і увагою всі присутні в залі депутати, що не може не радувати.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Ми повинні показати всім, і нашим закордонним колегам у тому числі, що українські парламентарії здатні бути на високому рівні культури і взаємної поваги», – заявив лідер Партії регіонів.

 Наостанок він висловив упевненість, що українським парламентаріям вдасться прийняти до листопада всі закони, які необхідно для успішного підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом.

Читайте також: