fbpx
Політика

Представники всіх політичних кіл України зосереджені на євроінтеграції – Олійник

 Член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник зазначив, що зараз президент України, Кабінет міністрів, парламент, фракції – роблять все для того, щоб прийняти євроінтеграційні законопроекти. При цьому він вважає , що ці законопроекти потрібні в першу чергу Україні, а не Європі.

Про це повідомила прес -служба Партії регіонів.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Також, за словами депутата, не можна протиставляти євроінтеграцію України її співпраці з Євразійським співтовариством. Він зазначив, що необхідно, щоб це співробітництво проходило в рамках національних інтересів України.

Торкнувся він і опозиції. Зокрема, Олійник вважає, що вони стурбовані тим, що прийняття євроінтеграційних законопроектів і підписання Угоди про асоціацію відбувається з ініціативи глави держави, оскільки, будучи при владі, самі нічого не зробили для реформування вітчизняного законодавства.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Потрібно об’єднуватися, а не шукати способи роз’єднувати державу. Адже якщо зміни будуть відбуватися – це буде тільки позитивним фактом для суспільства», – додав депутат наостанок.

Читайте також: