fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. Україна-Англія. «Молоді гравці повинні проявити себе», – Джеррард

 Півзахисник національної збірної Англії Стівен Джеррард прокоментував сьогоднішній матч. Легендарний півзахисник впевнений в тому, що його команда може розраховувати сьогодні ввечері на успіх у матчі Україна – Англія. Капітан збірної Англії розповів і про травму Руні.

 «Зрозуміло, Уейн Руні – футболіст світового класу, і під час травми його буде не вистачати будь-якій команді», – зазначив Джеррард.

 Стівен Джеррард висловив впевненість у тому, що зараз у Англії більш ніж достатньо футболістів. За його словами, 11 людей здатні виконати в матчі з Україною ту роботу, яка дозволить досягти позитивного результату.

 «Як вже сказав наш тренер, ми впевнені в собі», – додав англієць.

 Крім того, команда вірить у те, що якщо в матчі з Україною вдасться добре відіграти в захисті, то у Англії будуть чудові шанси досягти потрібного результату.

 «Сьогодні в матчі буде фантастична можливість для наших молодих гравців, для того щоб проявити себе», – підкреслив Джеррард.

 На думку капітана збірної Англії, саме зустрічі з такими суперниками і привертають до себе величезну увагу. Якщо в такому матчі гравець гідно себе проявить, то йому обов’язково «віддадуть належне» .

 Джеррард прокоментував і важливість фактора домашніх трибун в такому важливому поєдинку: «Якщо дозволити уболівальникам залишити свій слід в цьому матчі, то так все і відбудеться».

 Крім того, якщо футболіст буде грати «на нервах» і допускати багато помилок, то вболівальники обов’язково піднімуть величезний шум над стадіоном. Однак, якщо команда буде грати солідно і добре, то це дозволить втихомирити фанатів.

 Нагадаємо, що в матчі Україна – Англія, крім Уейна Руні, не зіграють Філ Джонс, Енді Керролл, Глен Джонсон і Даніель Старрідж. Цілком можливо, що не вийде на поле і Стівен Колкер, а Данні Уелбек пропустить сьогоднішній поєдинок через перебір жовтих карток.

 Раніше свої коментарі перед матчем дали і головні тренери збірних.

 За матеріалами: football.ua, isport.ua

Читайте також: