fbpx
Шоу-бізнес

Марія Кожевнікова таємно повінчалася

Російська актриса і депутат Держдуми 28-річна Марія Кожевнікова таємно повінчалася. За словами самої нареченої, офіційної реєстрації шлюбу у них з обранцем поки не було, проте вони повінчалися у православному храмі у Франції.

Нареченим актриси став її коханий Євген, з яким Марія зустрічалася близько двох років. Відомо, що молодийй чолвік на кілька років старший за актрису, займається нерухомістю і є фахівцем в області IT-технологій.

Таїнство вінчання відбулося у Свято – Миколаївському соборі в Ніцці, де зберігається ікона Миколи Чудотворця. Саме там пара узаконила перед Богом свої відносини, а похід до РАГСу – ще попереду. «Весілля поки не було, лише вінчання. Цю церкву ми вибрали не випадково. У Свято- Миколаївському соборі зберігається святиня – ікона Миколи Чудотворця з дивовижною історією, яка творить чудеса. Вінчання – це суто особисте, це таїнство і, крім найближчих нам людей, про нього ніхто не знав. А допомагали все організувати рідні та близькі друзі, за що їм всім велике спасибі», – повідомила наречена. Після вінчання гості вирушили відзначати подію в одному з ресторанів Ніцци.

За матеріалами: rbk.ua, viva.ua

Читайте також: