fbpx
Політика

Леонід Кожара на поточному тижні відвідає 4 європейські країни

 Міністр закордонних справ України Леонід Кожара на поточному тижні відвідає Словенію, Румунію, Чехію і Словаччину.

 За інформацією директора департаменту інформаційної політики МЗС Євгена Перебийноса, 10 вересня розпочався офіційний візит голови МЗС України до Словенії, в рамках якого він зустрінеться з керівництвом цієї країни і обговорить інтенсифікацію відносин між двома країнами.

 "11-13 вересня поточного року чинний голова ОБСЄ, міністр закордонних справ Л.Кожара відвідає Чехію, Словаччину та Румунію. Програма візиту передбачає зустріч голови зовнішньополітичного відомства з представниками офіційних та ділових кіл, в ході якої особлива увага буде приділена питанню підтримки цими країнами євроінтеграційного курсу України, зокрема, в ході підготовки до вільнюському саміту (східного партнерства)", – повідомив Е.Перебійніс.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Він також додав, що Л.Кожара візьме участь у відкритті заключного засідання ХХІ економіко – екологічного форуму ОБСЄ 11-13 вересня на тему "Сприяння стабільності та безпеки: зменшення негативного впливу на навколишнє середовище діяльності у сфері енергетики", який стане одним з основних заходів, спрямованих на реалізацію пріоритетів українського головування в ОБСЄ у сфері навколишнього середовища .

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: