fbpx
Футбол

Йозеф Блаттер схвалив проведення матчів чемпіонату Євпропи в 2020 році в Росії

 Голова Міжнародної федерації футболу Йозеф Блаттер заявив, що Російська Федерація повинна прийняти матчі європейської першості з футболу в 2020 році. Про це повідомляють ЗМІ. Згідно зі словами президента ФІФА, матчі можуть пройти в Москві, Санкт -Петербурзі, Сочі або Казані – залежно від рекомендації футбольного союзу Росії.

 Йозеф Блаттер відзначив, що за 2 роки до чемпіонату Європи з футболу-2020 в Росії відбудеться чемпіонат світу з футболу, тобто в державі буде вся необхідна для проведення ще одного міжнародного змагання інфраструктура. У 2020 році футбольний чемпіонат Європи пройде в декількох державах, і до 12 вересня цього року Росія може подати заявку на проведення матчів турніру.

 Раніше, в червні 2013 року, стало відомо, що претендентом на проведення ігор європейської першості в 2020 році може стати Санкт-Петербург. Міністр спорту Росії Віталій Мутко пояснив, що можливість участі російської столиці не розглядається через її перевантаженість спортивними заходами. При цьому голова міністерства спорту назвав мінімальними шанси Росії прийняти чемпіонат Європи з футболу в 2020 році.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: