fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. Росіяни впевнено обіграють Ізраїль

 Збірна Росії, яка приймала сьогодні збірну Ізраїлю на стадіоні «Петровський» у Санкт-Петербурзі в рамках відбіркового туру до чемпіонату світу 2014 року, здобула впевнену перемогу – 3:1.

 Почавши з атаки, росіяни лідирували всю гру, і якби не прикра помилка Ігоря Акінфєєва (воротаря російської збірної) в овер-таймі, цей матч міг би закінчитися всуху.

 Всі м’ячі росіяни забили в другому таймі. Голами у воротах ізраїльтян відзначилися Василь Березуцький (49-я хвилина), Олександр Кокорін (52-я хвилина) і Денис Глушаков (74-а хвилина), добивши м’яч у ворота суперників після невдалого 11-метрового удару, виконаного Романом Широковим. Ложку дьогтю в бочку меду додав Еран Захаві, який вразив ворота росіян ударом головою, коли вже ніхто не очікував – на 94-й хвилині, тим самим принісши своїй команді м’яч престижу.

 Після сьогоднішньої перемоги над збірною Ізраїлю національна команда Росії повернулася на перше місце в групі F. Тепер на рахунку підопічних Фабіо Капелло 18 очок, збірна Португалії при такій же кількості відіграних матчів має у своєму активі 17 очок.

Росія – Ізраїль. Всі голи (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: