fbpx
Спорт

Забезпечимо гравців збірної преміальними в разі перемоги над Англією – віце-президент ФФУ

 Напередодні матчу відбіркового циклу ЧС – 2014 між збірною України та Англії, перший віце-президент Федерації Футболу України Анатолій Попов заявив, що гравці збірної будуть стимульовані у фінансовому плані.

 «Якщо ми переможемо, то за «ціною не постоїмо». Сьогодні у Федерації футболу коштів достатньо, щоб забезпечити всі потреби збірної. Також це стосується і преміальних, в разі перемоги над англійцями», – заявив Анатолій Попов.

 «Ви ж самі бачите, як грають наші футболісти! Однак хочу зазначити, що фінансове питання для футболістів стоїть далеко не на першому місці», – додав Попов в інтерв’ю телеканалу «Футбол».

 Нагадаємо, що сьогодні, 10 вересня, в Києві на НСК «Олімпійський» відбудеться матч відбіркового циклу ЧС – 2014 між збірною України і збірної Англії. Матч розпочнеться о 21:45. Для обох колективів даний матч є вкрай важливим у боротьбі за путівку на чемпіонат світу, який пройде наступного літа в Бразилії. Зазначимо, що в Україні для підтримки своєї збірної прибула немаленька делегація англійська вболівальників, які днями вже встигли помахати кулаками в центрі столиці.

 За матеріалами : korrespondent.net

Читайте також: