fbpx
Футбол

Ето’о винен у розвалі Анжі – Роберто Карлос

 Колишній гравець і директор махачкалінського футбольного клубу «Анжі» Роберто Карлос в своєму інтерв’ю бразильським ЗМІ повідомив, що камерунець Самуель Ето’о став однією з причин того, що бразилець залишив команду.

 «Перший сезон нам вдалося завершити до ТОП-5 чемпіонату. Ми вибудували справжню команду. На другий сезон був підписаний Ето’о, і на мене поклали відповідальність стежити за атмосферою в команді. В мої обов’язки входила підготовка гравців до тренувань, а також допомагати головному тренеру в цілому. З приходом зоряного камерунця в роздягальні з’явилися деякі проблеми», – заявив Роберто Карлос.

 «Я знайомий з Ето’о з 16-ти років. Він завжди був хорошим хлопцем, проте іноді тягне ковдру на себе, що завдає шкоди інтересам колективу. Замість того, щоб додати в грі, він пропонував керівництву клубу підписати своїх друзів», – додав бразилець.

 Нагадаємо, що минулого літа бразилець Роберто Карлос прийняв рішення залишити Дагестан. В даний момент Карлос працює головним тренером в турецькому «Сівасспор».

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: