fbpx
Футбол

«Дніпро» не відпустив Коноплянку до Англії за 12 млн євро

 Представники одного з англійських клубів намагалися отримати лідера атак «Дніпра» в останні дні літнього трансферного вікна.

 Повідомляється, що минулого тижня 23-річний атакуючий півзахисник національної збірної України та «Дніпра» Євген Коноплянка цілком міг опинитися в англійській прем’єр-лізі. Стало відомо, що на «Дніпро» з офіційною пропозицією щодо трансферу Коноплянки виходив один з англійських клубів. Проте англійці почули від керівництва «Дніпра» відмову.

 «За Коноплянку пропозиція розміром 12 мільйонів євро, проте в Дніпропетровську хочуть виручити за футболіста як мінімум 20 мільйонів євро. При цьому клуб не горить великим бажанням розлучатися з цим гравцем», – розповів Джеймс Ліпперт, який представляє інтереси українця в англійському чемпіонаті.

 Ліпперт висловив сподівання, що представники англійського клубу відновлять переговори щодо Коноплянки в січні.

 «Наступного літа шість топ-клубів Німеччини та Англії також планують роздобути Євгена Коноплянку, тому ми не знаємо, що тоді може статися. Звичайно ж, моєму клієнту було б дуже цікаво спробувати себе на такому високому рівні», – підсумував Ліпперт.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: