fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Повинні скористатися відсутністю Руні», – Ярмоленко

 Півзахисник київського «Динамо» і національної збірної України Андрій Ярмоленко впевнений, що сьогодні Англії буде не вистачати в нападі грізного Уейна Руні.

 «Ми не можемо сказати, що Україна розчарована відсутністю Руні», – зізнався атакуючий хавбек.

 Він зазначив, що саме Уейн Руні – головна загроза в атакуючій лінії збірної Англії.

 «Ми повинні скористатися тим, що Руні не зможе зіграти проти України», – додав Андрій Ярмоленко.

 За його словами, англійська збірна вийде сьогодні на поле не в самому оптимальному складі, що буде відмінною можливістю для збірної України.

 «Ми повинні покращити своє турнірне становище у відбірковій групі», – підсумував півзахисник жовто-синіх.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Свої коментарі перед матчем Україна – Англія дав інший гравець збірної Едмар, який також розповів про підготовку української дружини до матчу проти англійців.

 У першу чергу, міркує Едмар, сьогодні збірній України на полі знадобиться максимальна самовіддача. Вже з самого стартового свистка потрібно показати англійцям, «хто в домі господар». Звичайно ж, додав півзахисник, збірна України хоче перемогти: «Будь-який спортсмен повинен завжди прагнути до перемоги».

 Нагадаємо, що сьогодні, о 21:45, на стадіоні «Олімпійський» у рамках відбору на чемпіонат світу 2014 року пройде матчі Україна – Англія.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Раніше повідомлялося, що під час проведення матчу між національними збірними України та Англії в Києві на НСК «Олімпійський» охороняти громадський порядок буде близько 3 тисяч правоохоронців.

 Свої коментарі дав і Стівен Джеррард, заявивши, що збірній Англії не вистачатиме присутності Руні. Незважаючи на це, Джеррард висловив впевненість у тому, що зараз у Англії більш ніж достатньо футболістів. За його словами, 11 людей здатні виконати в матчі з Україною ту роботу, яка дозволить досягти позитивного результату.

 За матеріалами: isport.ua , ua -football.com

 

Читайте також: