fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Англія є хорошим подразником для нас», – Девіч

 Перед матчем Україна – Англія нападник «жовто-синіх» Марко Девіч відповів на деякі запитання прес-служби Федерації футболу України.

 Українець згадав про нічию з Англією на Уемблі. За словами Девіча, він встиг зіграти тільки дві хвилини після виходу на поле, однак йому не пощастило в одному ігровому епізоді. На думку українця, в тому матчі з Англією Україна повинна була брати три очки, так як показала хороший футбол. Тому, вважає форвард, тепер потрібно відштовхуватися від тієї гри, яку Україна показала в Лондоні, а всім гравцям – вірити в себе.

 На думку Девіча, зміни до збірної України є великою заслугою Михайла Фоменка. Девіч згадав, що після приходу Михайла Фоменка на пост «рульового» збірної України команда стала грати з більшою відповідальністю. Крім того, все те, що вимагає Фоменко від команди, в підсумку дає результат.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Зараз ми показуємо дуже непоганий футбол, і плануємо продовжувати це робити й надалі», – зазначив Марко Девіч.

 Саме надійна гра в обороні і командна взаємодія, а також грамотний перехід команди з оборони в атаку дозволить здолати сьогодні Англію, впевнений Марко Девіч. Крім того, у збірної України є багато хороших атакуючих гравців, які можуть створити серйозну гостроту біля воріт суперника. Однак, перш за все, варто приділити увагу грі в захисті.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Як би гра не складалася, найголовніше, щоб ми не пропустили», – додав Девіч.

 За словами Девіча, після виїзного матчу в Чорногорії він почав розуміти, який шанс з’явився у України. Цей шанс і дає команді більше енергії, а також більше мотивації.

 «Він надає команді сил для того, щоб викластися на максимум в останніх 4-и матчі. Ми розуміємо, що не кожен футболіст зможе потрапити на мундіаль до Бразилії. Зіграти на чемпіонаті світу – це вершина кар’єри для будь-якого футболіста», – підсумував Девіч.

 За матеріалами: ffu.org.ua

Читайте також: