Член ОП Григор’єв: «Вибори в Москві були гранично прозорими»

Член Громадської палати Максим Григор’єв заявив, що виборча кампанія в Москві проходила в досить спокійній обстановці і не була боротьбою двох кандидатів. Її загальний фон можна назвати, на думку правозахисника, позитивним.

«Навальному створили всі можливості для агітації, не піднімали питання з фінансуванням кампанії тощо», – сказав Григор’єв і додав: «Відзначу, що вибори були гранично прозорими, не було спроб вплинути на хід волевиявлення».

Як стало відомо після обробки 99,17 % бюлетенів, на виборах мера Москви переміг Сергій Собянін. За нього проголосували 51,27 % москвичів. Його основний конкурент – Олексій Навальний – набрав 27,3 % голосів. Раніше керівники Мосміськвиборчкому і Мособлвиборчкому повідомили, що ніяких серйозних порушень в ході виборів не було виявлено.

Related Post

Нагадаємо, на пост московського мера претендували кілька людей, серед яких були т.в.о. мера Москви, самовисуванець Сергій Собянін, заступник голови ЦК КПРФ Іван Мельников, голова «Справедливої ​​Росії» Микола Левич, кандидат від ЛДПР Михайло Дегтярьов, голова партії «Яблуко» Сергій Мітрохін і кандидат від РПР – ПАРНАС Олексій Навальний.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment