fbpx
Політика

Член ОП Григор’єв: «Вибори в Москві були гранично прозорими»

Член Громадської палати Максим Григор’єв заявив, що виборча кампанія в Москві проходила в досить спокійній обстановці і не була боротьбою двох кандидатів. Її загальний фон можна назвати, на думку правозахисника, позитивним.

«Навальному створили всі можливості для агітації, не піднімали питання з фінансуванням кампанії тощо», – сказав Григор’єв і додав: «Відзначу, що вибори були гранично прозорими, не було спроб вплинути на хід волевиявлення».

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Як стало відомо після обробки 99,17 % бюлетенів, на виборах мера Москви переміг Сергій Собянін. За нього проголосували 51,27 % москвичів. Його основний конкурент – Олексій Навальний – набрав 27,3 % голосів. Раніше керівники Мосміськвиборчкому і Мособлвиборчкому повідомили, що ніяких серйозних порушень в ході виборів не було виявлено.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Нагадаємо, на пост московського мера претендували кілька людей, серед яких були т.в.о. мера Москви, самовисуванець Сергій Собянін, заступник голови ЦК КПРФ Іван Мельников, голова «Справедливої ​​Росії» Микола Левич, кандидат від ЛДПР Михайло Дегтярьов, голова партії «Яблуко» Сергій Мітрохін і кандидат від РПР – ПАРНАС Олексій Навальний.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: