fbpx
Футбол

«Ціна Хачеріді 35 мільйонів, Ярмоленка – 40 мільйонів», – Олег Блохін

Головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін відповів на запитання журналістів.

Насамперед наставник «Динамо» розповів про паузу в чемпіонаті України: «Перевести дух, звичайно, можна, але тренувати, по суті, нема кого – всі збірники роз’їхалися, в команді залишилося чотири футболісти».

Мабуть, пауза в чемпіонаті особливо корисна для тих команд , у яких не так багато футболістів з національних команд, зазначає Блохін.

Також головний тренер «Динамо» розповів про лідерство «Металіста». На його думку, на даному етапі харківська команда сильніша не тільки за «Дніпро», а й за «Шахтар». Зокрема, в «Металісті» вибудували відмінну систему підбору гравців, які показують дуже хороший футбол, а сам колектив постійно додає.

За словами Блохіна, зараз більшість матчів в Україні проводяться на відмінних стадіонах, зростає якість гри, постійно збільшуються швидкості. У Прем’єр-лізі вже є чотири сильні команди, до яких потроху підбирається «Чорноморець».

Після цього Олег Блохін поскаржився на те, що зараз до «Динамо» «погане ставлення».

«Адже проти «Динамо» зараз йде справжня інформаційна кампанія. А як до команди судді ставляться? Це ж цілковите неподобство!», – заявив Блохін.

Він нагадав, що минулої весни в «Дніпрі» кричали «на повний голос» , але їх ніхто так і не почув, а тепер взялися і за «Динамо».

«Чи піду на зустріч з Колліною? Піду. Не знаю, що питати у нього, адже він все одно всіх захистить. Але піду, президент попросив», – додав Блохін.

Крім того, Олег Блохін відмовився розвивати тему переходу Хачереді: «Вона закрита, Женя нікуди не йде».

Коли у нього запитали ціну на Хачеріді, то керманич «Динамо» відповів – «близько 35 -ти мільйонів».

Незабаром вийшли з пропозицією і щодо Андрія Ярмоленка, чи то «Ліверпуль», чи то «Зеніт» , а Блохін їм заявив – 40 мільйонів.

За матеріалами: fcdynamo.kiev.ua

Читайте також: