fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Сухумі на місці, де був убитий співробітник російського посольства, виявили бомбу

 Як повідомляють в агентстві «Інтерфакс», на місці вбивства секретаря російського посольства в Абхазії Дмитра Вішернева правоохоронці виявили вибуховий пристрій. За даними правоохоронців, вибухівка була прикріплена до мобільного телефону. За попередньою інформацією, даний вибуховий пристрій не здетонував.

Нагадаємо, що співробітника російського посольства застрелили сьогодні, 9 вересня, близько 8:30 за мск. За даними МВС, невідомі злочинці напали на Вішернева в його особистому автомобілі . Один із зловмисників вистрілив у дипломата в упор. Також правоохоронці зазначають, що в автомобілі разом з Вішерневим перебувала і його дружина. В даний момент жінку госпіталізували в одну з клінік Сухума. Лікарі діагностували у потерпілої важкі поранення. За останніми даними медиків, дружина Вішернева була прооперована.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

За фактом даного злочину було порушено кримінальну справу. Президент республіки Абхазія Олександр Анкваб вже заявив, що якщо буде потрібно, то до розслідування злочину будуть залучені російські фахівці.

За матеріалами: km.ru

Читайте також: