fbpx
Кінотеатри

Хоррор про людожерів “Зелене пекло” знайде продовження

На  кінофестивалі в Торонто, що стартував у минулі вихідні, Елай Рот представив свою першу режисерську роботу за останні шість років – фільм жахів «Зелене пекло». Не встиг хоррор пройти широкою ходою по широких екранах і отримати хоч якісь відгуки від критиків, як продюсери вже заявили, що картина обов’язково отримає сіквел.

Продовження фільму жахів довірено знімати автору «Афтершоку» Ніколасу Лопесу. Сам постановник порівнює майбутню картину з «Чужими». Друга частина обіцяє бути масштабнішою, похмурішою і ще страшнішою. Картині вже навіть придумано назву – «За межею зеленого пекла». «Було приголомшливо знімати  "Зелене пекло" на Амазонці. Це вражаючий життєвий досвід , і ми швидко зрозуміли, що в джунглях захований цілий світ історій, легенд, міфів і монстрів. Він нескінченний. Живучи в ізоляції, ми на собі відчули, як глибоко і далеко можна забратися в "Зелене пекло"», – поділився своїми враженнями автор оригінальної версії Елай Рот.

У фільмі «Зелене пекло» розповідається про студентів, які вирушили допомагати племенам Амазонки і опинилися в полоні у людожерів.

"Зелене пекло". Саундтрек та постери (відео):

 

За матеріалами: film.ru

Читайте також: