fbpx
Політика

Україна виконає зобов’язання перед ЄС – Рибак

 Спікер Верховної Ради України Володимир Рибак повідомив, що до листопада Україна буде повністю готова підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом. Рибак висловив упевненість, що українська сторона зможе виконати всі зобов’язання, які пов’язані з підписанням даної угоди, вже до саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі. Відзначимо, що даний саміт пройде в листопаді поточного року. Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради України.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Нам необхідно прийняти закон про прокуратуру, який в даний момент знаходиться на оцінці у Венеціанської Комісії. Після цього потрібно переглянути закони про міліцію та про незалежне бюро розслідувань. Це саме ті законопроекти, які ми будемо розглядати у вересні- жовтні», – заявив Володимир Рибак. Також спікер додав, що «таким чином ми зможемо незабаром виконати свої зобов’язання».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 На запитання «чи зможе вплинути підписання Угоди з ЄС на відносини з Росією» Рибак відповів: «Ми не збираємося драматизувати ситуацію, що склалася. З Росією нас зближують вікові зв’язки та традиції, як культурні, так і економічні».

 За матеріалами : segodnya.ua

Читайте також: