fbpx
Політика

Росія намагатиметься і далі дестабілізувати ситуацію в Україні – Бригинець

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець заявив, що претензії з боку Росії щодо того, що Україна протягом 15 років без юридичних підстав стягувала з неї кошти як митні платежі за оформлення вантажів, що надходять до Криму для Чорноморського флоту – є черговим етапом політично-економічної війни між країнами. Про це він написав 9 вересня у себе в Facebook.

На думку депутата, Росія продовжить запускати безглузді і безперспективні інформативні бомби з метою дестабілізувати ситуацію в Україні і створити в ній шар політиків, у яких з’являться підстави відмовитися від Євросоюзу на користь Митного союзу.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«Досвід Вірменії показав, що спроба утримати держави-сателіти під своїм контролем для Росії не жарт і вона готова, образно кажучи, не тільки "викручувати руки" країнам-партнерам, але і " проламувати черепи"», – написав Олександр Бригинець.

Як зазначив опозиціонер, загроза розв’язати війну у Вірменії – один з таких прикладів. За його словами, порівняно з ним, ситуація з «Рошен» і загрози стягнути гроші за «неправильні» мита – просто дрібниця.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Наостанок він додав, що українцям необхідно послідовно рухатися в євронапрямку, незважаючи на інформаційні провокації, підтвердивши тим самим відому істину: «Собака гавкає – а караван іде».  

Читайте також: