fbpx
Шоу-бізнес

Артур Смольянінов одружився з Дариною Мельниковою?

  З’явилася інформація про те, що актор Артур Смольянінов таємно одружився. Обраницею актора стала 21-річна зірка серіалу «Татусеві дочки» Дарина Мельникова.

Така несподівана інформація з’явилася в соціальних мережах. Шанувальники Дарини були вкрай здивовані, коли в соціальній мережі «ВКонтакте» з’явився знімок молодят у білих вінках. На пальцях молодих акторів красувалися обручки. Запис же над знімком свідчив: «Друзі! Наша Даша вийшла заміж! Чоловіком став актор Артур Смольянінов!».

Поки що, немає ніякої офіційної інформації про весілля Артура і Дарини, проте деякі подробиці їхнього роману все ж вдалося з’ясувати через друзів пари.

До слова, інша актриса, що також грає одну з «батькових дочок» Настя Сиваєва вже зробила перепост знімка, побажавши закоханим щастя і любові.

Відомо, що Дарина і Артур знайомі вже дуже давно, що вони дружили, спілкувалися, ну а почуття у них спалахнули нещодавно, на зйомках серіалу  «Гетери майора Соколова». В оточенні пари говорять, що молоді люди дуже схожі за темпераментом, енергетиці і що вони без слів розуміють один одного. Знайомі молодих людей, які провчилися з Артуром в одному виші, в один голос кажуть: «Артур, як їжачок, але не з найближчими. Його часто кидає з крайності в крайність. Але насправді він дуже відхідливий і ранимий. Даша – людина глибока і вміє бачити справжню сутність. Вона в Артурі швидко розгледіла позитивні сторони. Дай Бог їм довгих років щастя!».

Також інформацію про роман молодих акторів підтвердив і офіційний представник Дар’ї, Валерій, який сказав: «Вони живуть разом. У них все добре. Я за Дашу радий. Але все-таки подробицями може ділитися тільки вона. Зараз Мельникова не в Росії. Повернеться – і все розповість».

Сама ж Дарина Мельникова не всі питання, щодо її заміжжя, лише зніяковіло відповідає: «Я поки не хотіла б говорити на цю тему».

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: