fbpx
Інновації

У Києві з’явиться спеціальний центр для виявлення природних здібностей у дітей

У понеділок, 9 вересня, всеукраїнський фонд «Завтра» за підтримки благодійного фонду Костянтина Кондакова відкриває у столиці перший центр з виявлення природних здібностей у дітей. Новий центр буде знаходитися за адресою вулиця Гарматна, 26/2, БК «Росток». Варто відзначити, що центр працюватиме на безкоштовній основі.

У новому центрі будуть працювати 2 психологи і 1 адміністратор. Співробітники центру будуть отримувати повноцінну заробітну плату – з благодійних коштів. Перед цим всі психологи центру пройшли навчання за сучасними методиками тестування, які представляють собою досить складні комп’ютерні програми.

Додамо, що в центрі «Завтра» будуть використовуватися тільки ті тестові програми, які мають відповідні рекомендації та ліцензії Міністерства освіти і науки України. Зокрема, методика «Універсал -4» була розроблена в інституті обдарованої дитини АПН України. Цей інститут також бере участь у створенні центру «Завтра».

Нагадаємо, що близько року тому було відкрито перший в Україні центр «Завтра», який з’явився в місті Стрий (Львівська область). Проект був реалізований за підтримки благодійного фонду Олега Канівця «Добре серце» в рамках всеукраїнської програми «Завтра». За час роботи центр вже показав свою ефективність – на даний момент в ньому протестували понад 500 дітей.

«У бізнесу є шанс робити богоугодні справи, не тільки будуючи церкви, а й будуючи майбутнє, вкладаючи свої кошти в його реальних носіїв», – заявив голова правління фонду «Завтра» Олександр Чубатенко.

У планах фонду до кінця поточного року ініціювати створення центрів у всіх обласних центрах , а до кінця 2015 року – в кожному місті України. У загальній складності, вийде близько 600 центрів.

«Роботи вистачить усім бажаючим», – підсумував Чубатенко.

За матеріалами: zn.ua

Читайте також: