fbpx
Футбол

Роман Широков назвав вболівальників “Зеніта” боягузами

Півзахисник пітерського футбольного клубу «Зеніт» Роман Широков, відповідаючи на питання журналістів про те, чи погрожували йому фанати після конфлікту в травні 2013 року, назвав вболівальників команди боягузами.

Нагадаємо, після забитого голу у матчі з нижегородською "Волгою" Роман Широков показав уболівальникам непристойний жест. Після цього він став отримувати повідомлення з вимогами «поводитися акуратніше». «За себе я не боюся, зрозуміло. А от щодо сім’ї, вони можуть не фантазувати. Якщо хоч доторкнуться до когось із них, я зможу відповісти адекватно», – підкреслив півзахисник «Зеніту». Широков впевнений, що особисто йому фанати нічого зробити не можуть. «Тому що багато осіб – це боягузи, які можуть стояти 1000 осіб проти одного, ну або 80 на одного», – пояснив футболіст свою точку зору.

Зустрічатися з уболівальниками клубу Широков не має наміру, оскільки вони, за його словами, «порушили джентльменську угоду», яка полягала в тому, що всі непорозуміння сторони повинні вирішувати на очних зустрічах , а не за спиною один у одного. «Більше з ними зустрічатися у мене ніякого бажання немає», – резюмував футболіст.

Роман Широков показав непристойний жест вболівальникам "Зеніта" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: