fbpx
Економіка

«Рада регіонів» під головуванням Януковича відбудеться в Борисполі 27 вересня

27 вересня 2013 року президент України Віктор Янукович в Борисполі проведе засідання «Ради регіонів». Про це повідомили представники Бориспільської РДА.

«Бориспіль 27 вересня 2013 року прийматиме Раду регіонів. Головувати на цьому заході буде президент України Віктор Янукович», – повідомили представники Бориспільської РДА.

Крім того, на засіданні «Ради регіонів» будуть присутні і міністри Кабінету міністрів разом з прем’єром Миколою Азаровим. Також очікуються голови обласних державних адміністрацій.

Нагадаємо, що до проведення «Ради регіонів» при президентові України в самому Борисполі і Бориспільському районі мають відремонтувати автомобільні дороги, якими проїде Віктор Янукович.

«Під час Ради регіонів в районі планується відкриття деяких соціальних об’єктів. Це 16-ти квартирний будинок і фельдшерсько-акушерський пункт, а також дитячий будинок сімейного типу і дитсадок», – розповіли в Бориспільській РДА.

Повідомляється, що незабаром на адресу голови Бориспільської РДА, мера Борисполя і чиновників направлять протокольне доручення. У дорученні буде сказано про належну підготовку Борисполя і району до проведення «політичних заходів». Зокрема, бориспільська влада повинна саме забезпечити благоустрій села Проців і всіх прилеглих територій. Крім того, влада має забезпечити благоустрій усіх прилеглих територій за маршрутом поїздки Януковича.

Стало відомо, що повинні виділити кошти на капремонт дороги по вулиці Київський Шлях (ділянці від вулиці Глібова до вулиці Головатого) в Борисполі. Саме ця ділянка і є частиною маршруту, по якому буде рухатися президент. Відзначається, що в Борисполі буде відремонтований і ряд інших доріг.

За матеріалами: УНН

Читайте також: