fbpx
Шоу-бізнес

Смерть Горшенєва. Стала відома причина смерті соліста гурту «Король і шут»

  Головне слідче управління СК РФ по Петербургу в понеділок оприлюднило висновок експертів з приводу причини смерті соліста гурту «Король і шут» Михайла Горшенєва, який помер у ніч на 19 липня.

Експерти дійшли висновку, що Михайло Горшенєв помер через хворобу, розвинену алкоголем і морфіном. Повідомляється, що смерть соліста гурту «Король і шут» настала від «токсичної з розвитком гострої міокардіальної недостатності на тлі вживання алкогольних напоїв і наркотичної речовини – морфіну. Насильницьких ознак смерті не виявлено».

До слова, тепер настав той час, коли варто подумати про майбутнє гурту «Король і шут». У повідомленні групи йдеться: "Красива і довга казка під назвою "Король і Шут" йде у минуле разом з одним з її творців, беззмінним лідером нашої групи, Михайлом Горшенєвим. І хоча кожен з нас завжди буде відчувати себе частиною улюбленої сім’ї з довгою історією, де всього було вдосталь – і щасливих, і сумних моментів, ми не можемо далі продовжувати без Міхи, який був нашим ватажком і серцем. Як і багато з вас, ми не уявляємо собі групу "Король і Шут" без нього».

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: