fbpx
Новини світу

Путін озвучив обсяг корупційних злочинів на Північному Кавказі

За словами президента Росії Володимира Путіна, за перші шість місяців поточного року на Північному Кавказі виявлені розкрадання бюджетних коштів на суму, що дорівнює майже 6,5 млрд рублів. Також у цьому регіоні за перше півріччя 2013 року були зафіксовані понад півтори тисячі корупційних злочинів. Дані відомості були озвучені в ході розширеного засідання Ради безпеки РФ.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Найкриміналізованішими на Північному Кавказі виявилися сфери державних закупівель, кредитування, будівництва та ЖКГ. Володимир Путін зазначив, що розкрадання бюджетних коштів та хабарництво серйозно гальмують розвиток північнокавказьких регіонів.

Також президент РФ прокоментував скарги правозахисників на порушення прав людини в СКО. Глава Росії підкреслив, що в разі підтвердження цих відомостей всі винні будуть суворо покарані. Не забув Володимир Путін відзначити і те, що деякі зарубіжні країни навмисно спекулюють на цій темі, намагаючись дестабілізувати обстановку на Північному Кавказі з метою розпалювання сепаратистських настроїв.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За матеріалами: lenta.ru

Путін озвучив обсяг корупційних злочинів на Північному Кавказі (відео):

 

Читайте також: