fbpx
Театр

Владислав Троїцький розповів про майбутній ГОГОЛЬFEST

  Сьогодні, 9 вересня пройшла прес-конференція, присвячена майбутньому відкриттю щорічного фестивалю сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST. Нагадаємо, що цього року фестиваль проводитиметься вже вшосте. Офіційне відкриття відбудеться 13 вересня і буде складатися з двох перфомансів: Театрального та музичного.

Президент фестивалю Влад Троїцький розповів, що глядачі побачать виставу, що об’єднує елементи театру, музики, цирку, проекції, і елементи шоу Стефано Рікарделя – відомого французького гімнаста. До того ж, щоб глядачі не нудьгували і повною мірою отримали можливість насолодитися навколишньою атмосферою, перфоманс буде суміщений з флеш -мобом.

Сьогодні Влад Троїцький сказав, що дуже пишається тим, що фестиваль такого масштабу проводиться у нас в країні. Він висловив свою думку щодо фестивалю: «ГОГОЛЬFEST – місце, де ми це ми. Те саме місце, де ми – Українці, де ми вільні».

На сьогоднішній зустрічі з представниками ЗМІ Влад Троїцький згадав, що всі попередні роки ГОГОЛЬFEST був абсолютно безкоштовним. Далі Троїцький пояснив, що цього року вхід у п’ятницю, суботу і в неділю буде коштувати 20 гривень, в день відкриття плата за вхід обійдеться в 50 гривень, а у всі будні дні вхід по колишньому буде вільним. Влад Троїцький звернув увагу і на те, що потрапивши на територію фестивалю, гості зіткнуться з окремими платними зонами. Це все пов’язано з тим, що всім учасникам слід виплачувати гонорари, майстрам треба заплатити за виконану роботу з підготовки настільки величезної території до проведення фестивалю. Не варто забувати про переліт та проживання іноземних гостей. Все це коштує чималих грошей. Саме тому організатори і прийняли рішення про встановлення певної плати за вхід.  

На прес -конференції власники будівлі, наданої для проведення фестивалю ГОГОЛЬFEST, заявили, що дуже раді тому, що такий фестиваль був, є і буде в нашій країні. З їхнього боку буде робитися все, щоб розвивати фестиваль і покращувати його з року в рік. 

Читайте також: