fbpx
Спорт

Україна-Англія. Михайло Фоменко та Рой Ходжсон – коментарі перед матчем

У вівторок, 10 вересня, на столичному НСК «Олімпійський» буде зіграний, можливо, ключовий матч у групі Н. Поєдинок Україна – Англія, як вважають практично всі фахівці, стане головним у боротьбі за поїздку на чемпіонат світу- 2014 у Бразилії. Так вже склалася для обох команд турнірна боротьба, що саме поєдинок в Києві значним чином вплине на розподіл місць серед лідерів відбіркової групи. 

Важливість матчу Україна – Англія розуміють всі: і вболівальники, і футболісти, і тренери команд, які висловили свою думку напередодні поєдинку на НСК «Олімпійський». Головний тренер збірної України Михайло Фоменко зазначив, що лише сама гра покаже, яким номером буде грати проти Англії очолювана ним команда. «Ми поставимо завдання нашим футболістам, яке вони спробують вирішити», – зазначив наставник української збірної і додав, що «на сьогоднішній день, за рідкісним винятком, всі здорові», а в збірній «є одна проблема по одному гравцю».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Минулі ігри своєї команди, в тому числі й історичну перемогу над Сан-Марино (9:00 ) Михайло Фоменко назвав «вже історією» і додав: «Те, що буде завтра – . хотілося б, щоб було все добре у збірної України».

Головний тренер жовто – синьої дружини підкреслив, що матч Україна – Англія «дає можливість при позитивному результаті майже на 100 % вирішити питання про участь у чемпіонаті світу». 

Колега Михайла Фоменка Рой Ходжсон назвав поєдинок проти України «вкрай важливим» для своєї команди. «Ми налаштовуємося з усією серйозністю і будемо грати на перемогу», – заявив тренер англійців і підкреслив, що він повністю згоден з Михайлом Фоменком в тому, що переможець протистояння Україна – Англія «практично на сто відсотків забезпечить собі вихід з групи». 

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо нашим читачам турнірну ситуацію у відбірковій групі Н напередодні матчу Україна -Англія: 

1. Англія – 7 ігор 15 очок 

2.Чорногорія – 8 ігор 15 очок 

3 . Україна – 7 ігор 14 очок 

4 . Польща – 7 ігор 10 очок 

5 . Молдова – 8 ігор 5 очок 

6 . Сан-Марино – . 7 ігор 0 очок < / P >

За матеріалами: sport.ua , football.ua < / P >

Читайте також: