fbpx
Театр

Міжнародний цирковий фестиваль роздав “слонів”

 Андрій ДементьєвКорнілов – артист Російської державної циркової компанії – став володарем нагороди "Золотий слон" за атракціон "Дресировані слони", представлений на XII Міжнародному фестивалі циркового мистецтва, який проходив з 5 по 8 вересня в Московському цирку Нікуліна. Крім Дементьєва, Корнілова нагородами найвищої проби були відзначені китайські акробати з номером "Ікарійські ігри" і німецький жонглер Кладіус Шпехт.

 За словами директора Московського цирку Едгард Запашний, фестиваль цього року пройшов на дуже високому рівні – як у плані організації, так і в плані представлених номерів. До складу міжнародного журі увійшли директори провідних російських циркових компаній: Максим Нікулін, Фаїна Халілова, Урс Пілс, президенти фестивалів з ​​Італії та Франції, а також багато інших авторитетних циркових діячів.

 "Срібних слонів" отримав "Дует на щоглі" Вільям Андервуд та Елуаз Буржуа (Канада), Анастасія Стикан-Федотова з номерами "Свобода коней" і "Вища школа верхової їзди" (Росія), а також російські "Акробати на жердинах" Наталія Шафороста, Ольга, Олексій і Михайло Сельніхіни.

Андрій Дементьєв-Корнілов про своїх улюбленців (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: