fbpx
Шоу-бізнес

Група «Сплін» дасть безкоштовний концерт у Санкт-Петербурзі

  На офіційному сайті популярної групи «Сплін» з’явилося повідомлення, що говорить, що колектив зіграє безкоштовний концерт на Палацовій площі в Санкт -Петербурзі. Концерт відбудеться 21 вересня.

У повідомленні також говориться: «Наша маленька група зіграє концерт на Палацовій площі Санкт – Петербурга в суботу, 21 вересня 2013 року. Початок – о 20:00. Вхід вільний».

Прес – служба групи також уточнює, що крім колективу в концерті співатимуть ще 2 групи, назви яких стануть відомі дуже скоро.

Нагадуємо, що датою народження групи «Сплін » можна вважати 27 травня 1994 року, коли музиканти на чолі з Олександром Васильєвим зібралися в ресторані для того, щоб відзначити закінчення процесу запису першого альбому колективу «Пилова бувальщина». Одна з пісень цієї платівки – «Під сурдинку», яку написали на вірші Саші Чорного, і дала групі назву «Сплін».

Що ж до всеросійської популярності, то її колектив знайшов в 1998 році, коли група випустила хіт «Орбіт без цукру». Зараз на рахунку колективу більш ніж 10 студійних альбомів, і 167 пісень.

Сплін – Орбіт без цукру (Відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: