fbpx
Кінотеатри

Брати Коени більше не будуть знімати фільми на плівку

Останньою картиною , яку брати- режисери Ітан і Джоел Коени знімуть на аналогову плівку, стане картина «Всередині Льюіна Девіса». Про це самі кінематографісти розповіли в інтерв’ю The New York Times.

Режисери підкреслил , що вони були «останніми з могікан», які займалися аналоговим монтажем. «Коли ми припинили, нас стали питати, чому? Чесно кажучи, ми просто не могли знайти асистента, який умів би працювати з плівкою. Вони просто припинили існувати. Пам’ятаю, якось я опинився в монтажній кімнаті у Кена Лоуча і запитав, хто у нього займається монтажем. І він показав мені на старого, якому було на вигляд років 96», – розповів Ітан Коен.

Аналогова текстура як і раніше подобається їм більше, стверджують кінематографісти. Проте сучасний глядач практично не залишає їм вибору. Умовне чорно – біле кіно зараз мало кого приваблює, а в століття сучасних технологій все ж хочеться йти в ногу з часом, навіть на шкоду власним пристрастям.

Фільм братів Коенів «Всередині Льюіна Девіса» був представлений на Канському кінофестивалі в травні 2013 року. Прем’єра стрічки в США відбудеться 6 грудня.

Брати Коени. «Всередині Льюіна Девіса» (відео):

:

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: