fbpx
Спорт

Євробаскет-2013. 8 вересня Україна зіграє з Францією

Сьогодні на чемпіонаті Європи з баскетболу, що проходить в Словенії, в групі А, в якій виступає збірна України, будуть зіграні чергові поєдинки.

Українська збірна гратиме проти збірної Франції. Початок матчу Україна – Франція в 18:45 за київським часом, а пряма трансляція цього поєдинку запланована на телеканалі XSPORT. У нашій групі також сьогодні зіграють Великобританія з Німеччиною (початок матчу о 15:30 ) і Ізраїль з Бельгією (цей поєдинок розпочнеться о 22:00).

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Сьогоднішній матч проти збірної Франції для України буде вже четвертим на Євробаскеті – 2013. Нагадаємо, що всі три попередні поєдинки, несподівано для багатьох фахівців, збірна України виграла. Спочатку з рахунком 58:57 була обіграна Бельгія, потім з рахунком 74:67 підопічні Майка Фрателло обіграли Ізраїль. Позавчора українська збірна у впертій боротьбі переграла команду Німеччини. Коментуючи виступи на Євробаскеті – 2013, головний тренер збірної України Майк Фрателло заявив, що він гордий за свою команду.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Відзначимо, що після сьогоднішнього поєдинку проти збірної Франції, збірна України свій наступний матч на чемпіонаті Європи з баскетболу зіграє понеділок, 9 вересня. У цей день підопічні Майка Фрателло будуть грати проти збірної Великобританії.

Читайте також: