fbpx
Спорт

Євробаскет-2013. Росія терпить четверту поразку і вибуває

Цілком очікувану, четверту поразку зазнала збірна Росії на чемпіонаті Європи з баскетболу, який проходить в ці дні в Словенії. На цей раз підопічні Василя Карасьова поступилися суперникам з Фінляндії з рахунком 83:86/18:16, 12:15, 16:10, 21:26, 8:8, 8:11/.

Головний тренер команди, призначений на свою посаду лише місяць тому, разом зі зміною керівництва Російської федерації баскетболу, тільки притирається до команди. У нього немає досвіду керівної діяльності, хоча в ролі діючого спортсмена він показував непогані результати, брав участь у багатьох престижних змаганнях. В ході турніру Василь Карасьов намагався знайти найкраще поєднання гравців, тому на Євробаскеті – 2013 збірна Росії всі поєдинки починала різними п’ятірками. Щоправда, в цьому пошуку Карасьов так і не досяг успіху, у результаті, до четвертої гри проти збірної Фінляндії його команда підійшла з трьома поразками у всіх трьох матчах і чисто теоретичними шансами на вихід у другий груповий етап.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Тепер росіяни втратили всі шанси. Російська збірна зі спортивного принципу не буде відібрана на чемпіонат світу-2014, щоправда, підопічні Карасьова зберігають можливість отримати спеціальне запрошення від ФІБА.

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: